Πέφτουν σαν τις μυγες…Μπολιασμένη πλήρως σωριάστηκε στο δρόμο!!!

Πέφτουν σαν τις μυγες…Μπολιάζονται και σωριαζονται..Μετα απορούν γιατι πέφτουν και το δηθεν σκεύασμα δεν τους εκανε ατρωτους!!! Εμπιστεύτηκαν τους πληρωμένους επιστήμονες του ΚΟΥΛΗ…Οχι δεν ερευνησαν και δεν εψαξαν τι λενε οι Διεθνεις Νομπελίστες Γιατροί ..
ΑΝΑΡΤΗΣΗ απο manos assan: Σωριάστηκε μπροστά στα ματια μας εξω απο το cafe altro στην Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή .Την κραταει ο αντρας της κ της λεει μη μου το κάμεις αυτο, μη θελοντας να πιστέψει οτι ειναι ξερη και δεν επικοινωνεί καθόλου .Δεν καλει καν ΕΚΑΒ . Νομίζει πως θα σηκωθεί αλλα δεν κουνάει εκεινη.
Ρωτάω : Ειχε θέμα υγείας ; Οχι
Ειχε πιει κατι ; Οχι
Εχει μπολιαστεί ; Ναι πλήρως …..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Ότι και να πει, είναι κανείς λίγο, είδα κι εγώ σωριασμένο άνθρωπο έχω από το Βραχάτι πριν 20 μέρες. Δεν είχε προλάβει καν να αφήσει τις σακούλες από τα χέρια. Ανάσκελα. Δεν γινόταν να σταματήσω αλλά είδα κόσμο να πηγαίνει να τον συμμαζέψει.

    Μην έχουν δίκιο οι ειδικοί που έχουν λογοκριθεί και προβλέπουν τεράστια αύξηση στους “ξαφνικούς” θανάτους ως συνέπεια των αμφίβολων θεραπειών που ουσιαστικά αναπρογραμματίζουν το τρόπο λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος?

    Για όσους ξέρουν από PC…. τα PC …δεν κρατάνε περισσότερο καιρό όταν οι επεξεργαστές/κάρτες γραφικών λειτουργούν στις … “εργοστασιακές” ρυθμίσεις???

    Όλα θα βγουν στο φως, αργά η γρήγορα. Η αλήθεια είναι σαν τον ήλιο. Ακόμη κι αν υπάρχει πίσα σκοτάδι, ξημερώνει. Ακόμη κι αν έχει ουρανό γεμάτο σύννεφα, κάποια στιγμή βρέχει, τα σύννεφα δυαλύονται και … ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button