Με τις “ευλογίες” Μ.Υδραίου & Ρ.Κράτσα” κόβεται ο Ελαιώνας στο πρώην Club Mediterranee για την ανάπτυξη!! (Video & φωτό)

Τα αναπτυξιακά σχέδια των επενδυτών στο πρωην  Club Mediterranee τα βλέπετε στις φωτογραφίες και το video που καταγράψαμε σήμερα 09/10/21 οταν η περιοχή ξύπνησε για αλλη μια μέρα απο τους ηχους αλυσοπρίονων που καταστρέφουν τον Κερκυραικο Ελαιώνα..της Δασιάς.

Βλέπεται εχουν την έγκριση της Περιφέρειας Ιονίων Νησων και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας για να κατασκευάσουν πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα και δεκάδες σπίτια διάσπαρτα…Τα σπίτια πολυτελείας θα είναι υπερυψωμένα για να βλέπουν θάλασσα και χιλιάδες τονοι χώματος θα πέσουν γι αυτό…Εκατοντάδες ελιες κόβονται μέρες τωρα και αυτο θα συνεχίζεται μεχρι να κόψουν οσες θελει η νεα  Ιδιοκτησία και χωρις καμια επίβλεψη απο τις αρμόδιες αναρμόδιες Υπηρεσίες της Τοπικης Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αυτή ειναι η ανάπτυξη  της Δασιάς μετα το ΙΚΟΣ ενος ακομη οικιστικού συγκροτήματος αυτης σύνθετης τουριστικής μονάδας που κοβει τον Κερκυραικό Ελαιώνα για Ιδιωτικά Συμφέροντα με την Ευλογία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου και της Περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα και της Κυβέρνησης της ΝΔ

Η καταστροφή σε μια εκταση 270 στρεμμάτων στην περιοχή της Δασιάς αρχισε  και συνεχίζεται..Στο πιο Ιστορικό μερος της Δασιας στο νησί των Φαιάκων.Το πρώην  Club Mediterranee  που δεν πείραξε τον Ελαιώνα και ειχε στήσει τις παραδοσιακές Καλύβες ειναι μια παλια ανάμνηση….Τωρα δουλεύουν ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ!!!! Ανάπτυξη!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ CLUB ΚΑΙ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΩΝ!!

 

Χώματα για υπερύψωση …Το πρώτο σταδιο..Θα ακολουθήσει κι αλλο για να βλέπουν θάλασσα!!!

Εδω το παλιο Διοικητήριο του CLUB ισοπεδωμένο και με σπαστηρα πετρούλες…

Οι ψάθινες καλύβες που άφησαν εποχη και τον Ελαιώνα στη θέση του…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button