Με εγγραφο σπουδαιότητας ενημερώνουν οι Φαρμακευτικές για μυοκαρδίτιδα…εννιά μήνες μετά!!!(Εγγραφο)

Με εγγραφο χαρακτηρισμένο Υψηλής Σπουδαιότητας επιβεβαιώνεται αυτο που μας ελεγαν οι Διεθνείς Νομπελίστες Μοντανιέ και Μπαγκντί κ.α οτι τα mrna σκευάσματα στις παρενέργειες τους εχουν και την μυοκαρδίτιδα..

Οι ευθύνες του Ε.Ο.Φ της Κυβέρνησης Τσίρκο της ΝΔ και της σιωπηλής αντιπολίτευσης που ταυτίζεται και συμφωνεί να εμβολιάζονται οι πολίτες ως ΖΩΑ σε πειραματικό σταδιο ειναι Εγκληματικές..Το ιδιο ισχυει και για την Ευρωπαική ΕΜΑ..

Τωρα με εγγραφο τρέχουν να ενημερώσουν την Ιατρική Κοινότητα οτι τα σκευάσματα της pfizer  και monterna  εμφάνιζουν  μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα!!!

Εννια μήνες τώρα που τα έχωναν στους ανυποψίαστους πολίτες και τους έλεγαν οτι είναι ασφαλή ερχονται οι ιδιες οι εταιρείες που εχουν απαλλαγεί απο ποινικές  ευθύνες και παραδέχονται οτι έχουμε εκατοντάδες θανάτους απο αυτή την παρενέργεια…ζητουν μάλιστα να ενημερωθούν οι Επιστήμονες υγείας με το πρωτοκολλημένο εγγραφο που δημοσιεύουμε..

Οι Έλληνες ομως άκουγαν τις διαβεβαιώσεις των Ειδικών της Επιτροπής του Μητσοτάκη Τσιόρδα Μαγιορκίνη, Σύψα κλπ που τους φούσκωσαν τις τσέπες οι Φαρμακοβιομηχανίες…που κατασκευάζουν τα πειραματικά σκευάσματα..

Και τι μας λένε ?? Ξερεις τα εμβόλια μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ απο μυοκαρδίτιδα…Κοινοι Δολοφόνοι και τα πρόβατα τρεχουν για μπόλιασμα ..Η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κούλης  με απειλες και εκβιασμούς τους στελνει αδιάβαστους!!

Η Παγκόσμια Ελιτ τα οργάνωσε για να εξολοθρεύσει τον πληθυσμό..Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρις να ακούγεται ΜΠΑΜ!! Οι σύριγγες σκοτώνουν αργα και αθόρυβα..Ενα Παρανοϊκό σχέδιο που δεν μας το έκρυψαν τα αφεντικά του Κούλη..Δημοσιεύτηκε στο Διεθνή και Ελληνικό  Τύπο απο το 2007 και μετα καθώς πανυγηρικά εγινε και προσομοίωση τον Οκτώβριο του 2019 στο Event 201 οπου ξεκάθαρα μας είπαν οτι θα ριξουν τον Τεχνητο Κορωνοιό και με τα εμβόλια θα μειώσουν τον πληθυσμό..Ολα μας τα είπαν οπως για τα περιοριστικά μετρα για την ζωή μας που θα την αλλάξουν και θα την ελέγξουν και θα μετατρέψουν το κόσμο σε ανθρωποειδή με ημερομηνία λήξεως..Κι όμως υπάρχουν πρόβατα που τρέχουν στη στάνη για Σφράγισμα!!

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. O Δρ Hoffe εξηγεί ότι έχει πραγματοποιήσει D-dim τεστ σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί με mRNA και έχει αποδείξει ότι το 62% από αυτούς είχαν αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος. .
    “Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι έχουν αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος. Το πιο ανησυχητικό από αυτά είναι ότι ορισμένα μέρη του σώματος, όπως ο εγκέφαλος, ο νωτιαίος μυελός, η καρδιά και οι πνεύμονες, δεν μπορούν να εξαργυρωθούν ξανά. Όταν αυτοί οι ιστοί έχουν υποστεί ζημιά από θρόμβους αίματος, είναι μόνιμα κατεστραμμένοι. ”

    Dr.Charles Hoffe – Heart problems due to mRNA injections “Most people will kill”

    https://www.bitchute.com/video/rzyyyet3Qb7m/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button