Κουλης και Μηταράκης φτιαχουν Μουσουλμανούπολη στον Εβρο..Ενταση αντιδράσεις και σύλληψη!!

Υπερεργολάβος της ΤΕΡΝΑ υποτακτικός του πεθερου του Γεραπετρίτη πλάκωσαν στο ξύλο τον Πρόεδρο του ΑΚΕΛ και τον Κοινοτάρχη της περιοχής..

Ένταση και επιθέσεις από τους υποτακτικούς της κυβέρνησης σημειώθηκαν σήμερα στο Φυλάκιο Έβρου. Εκεί όπου έφτασαν μπουλντόζες για να ξεκινήσουν μέσα στο χιόνι και εν κρυπτώ τη δημιουργία της νέας δομής μεταναστών.

Εκεί όπου ο υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ, της εταιρείας του πεθερού του Γεραπετρίτη έκανε επίθεση τόσο στον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, όσο και στον πρόεδρο του ΑΚΕΛΛ Βάκη Τσομπανίδη.

Η ένταση σημειώθηκε όταν μπροστά στη νταλίκα που ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει μια μπουλντόζα μπήκαν άτομα για να την σταματήσουν. Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος του Αφγροτικού κόμματος ΑΚΕΛΛ Βάκης Τσομπανίδης, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση και χτυπήματα από τον οδηγό της νταλίκας και υπεργολάβο, ο οποίος αντέδρασε κατέβηκε από το όχημα και του επιτέθηκε λέγοντας ότι τον έβρισε. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και των αστυνομικών που βρίσκονται εκεί.

Μάλιστα η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει επιχείρηση εκφοβισμού των κατοίκων που βρίσκονται στο σημείο και αντιδρούν, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπο Ελευθεριάδη να την συντονίζει. Οι αστυνομικοί αφαιρούν τις πινακίδες από τα αγροτικά αυτοκίνητα που παρατάχθηκαν για να αποτρέψουν την έναρξη των εργασιών, ξεκινώντας πρώτα από αυτό του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη. Μάλιστα κάθισε στον δρόμο πραγματοποιώντας για να αποτρέψει με το σώμα του να περάσουν οι μπουλντόζες στα χωράφια.

Πριν λίγη ώρα, όπως βλέπετε και στο βίντεο, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν σηκωτό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, που πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makeleio

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button