Για μαριονέτες του Σόρος εγραψε ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας..

Συνομωσιολόγος και ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

Συνομωσιολόγος και ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; «Μαριονέτες του Σόρος» χαρακτήρισε σε tweet του ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας ευρωβουλευτές.

Ο Janez Jansa από εκείνη τη στιγμή βρέθηκε στο στόχαστρο του ευαγούς φιλανθρωπικού ολιγαρχικού οργανισμού ΕΕ.Στις 14 και 15/10/21 Ευρωβουλευτές, καθώς και ο Ολλανδός πρωθυπουργός, επέκριναν έντονα μια δημοσίευση του επικεφαλής της κυβέρνησης της Σλοβενίας, ο οποίος ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ. Ο Janez Jansa, από την πλευρά της, υπερασπίζεται τον εαυτό της από κάθε συνωμοσία. Επιβάλλοντας τους «φαντασιακούς ευρωπαϊκούς αξίες» κινδύνους που οδηγούν την ΕΕ σε κατάρρευση, σύμφωνα με τη Jansa. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και την ομοβροντία επίθεσης των Ευρωενωσιακών κατά του Σλοβένου Πρωθυπουργού ο τελευταίος διαγράφει το tweet του, αλλά δεν ανακαλεί.Είχε αναρτήσει φωτογραφία που απεικόνιζε έναν πίνακα που συνδέει τον Georges Soros – αμφιλεγόμενο Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ουγγρικής καταγωγής και ιδρυτή των Open Society Foundations – με πολλούς ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένης της Sophie in ‘t Veld, που περιγράφονται ως “Μαριονέτες” του χρηματοδότη George Soros.

H λεζάντα της ανάρτησης ήταν: ”13 από τις 226 γνωστές μαριονέτες του Σόρος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.” Ο Janez Jansa διέγραψε το tweet του, αλλά απάντησε στον Mark Rutte τον Ολλανδό ομόλογό του ότι δεν ανακαλεί την ουσία του θέματος.Η κόντρα ξεκίνησε όταν αξιωματούχοι της ΕΕ εγκαλούν τον Σλοβένο αξιωματούχο για περιορισμούς στην ελευθερία τύπου. Μίλησαν και οι μεγάλοι Λογοκριτές που αναβίωσαν την Ιερά Εξέταση ως καλοί μαθητές της δυτικοτραφέντες όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας…Προφανώς ο Σλοβένος αισθάνθηκε πως τον δίνουν οι δικοί του και υπό πίεση έβγαλε τ’ άπλυτα στη φόρα της μεγάλής ευρωπαϊκής οικογένειας των ελίτ και των ολιγαρχών που καταπατούν κάθε είδους ελευθερίας και δικαιωμάτων των λαών τους με βία και προπαγάνδα 2 χρόνια τώρα…

dimpenews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Κορυφαίος γιατρός: ανθρωπιστική καταστροφή τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

  https://odysee.com/@VideoTranslations:3/C-19_Vaccine_The_Biggest_Biological_Catastrophe:1
  ————————
  Ο Δρ McCullough έχει δημοσιεύσει ευρέως σε διάφορα ιατρικά θέματα με πάνω από 1000 δημοσιεύσεις και πάνω από 600 αναφορές στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής. Στις εργασίες του περιλαμβάνεται το κεφάλαιο “Σύνδεση μεταξύ νεφροπάθειας και καρδιοπάθειας” στο Εγχειρίδιο Καρδιοπάθειας του Braunwald. Ο Δρ McCullough είναι ιδρυτής και σημερινός πρόεδρος της Αμερικανικής Καρδιονεφρικής Εταιρείας, μιας οργάνωσης που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή καρδιολόγους και νεφρολόγους για να εργαστούν πάνω στο αναδυόμενο πρόβλημα των καρδιονεφρικών συνδρόμων. Έργα του έχουν δημοσιευθεί στο New England Journal of Medicine, στο Περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, στο Lancet, στο British Medical Journal και σε άλλα κορυφαία περιοδικά παγκοσμίως. Είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού Ανασκοπήσεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική (Reviews in Cardiovascular Medicine) και ανώτερος συνεργάτης του Αμερικανικού Περιοδικού Καρδιολογίας. Είναι μέλος των συντακτικών επιτροπών πολλών ιατρικών περιοδικών. Ο Dr. McCullough έχει κάνει παρουσιάσεις σχετικά με την βελτίωση της ιατρικής σε όλο τον κόσμο και έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής στην Ακαδημία Επιστημών της Νέας Υόρκης, στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχει διατελέσει μέλος ή πρόεδρος των επιτροπών παρακολούθησης της ασφάλειας δεδομένων σε 24 τυχαιοποιημένες κλινικές έρευνες.
  (πηγή βιογραφικού:
  https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough)
  Αυτό το βίντεο είναι από πρόσφατες δηλώσεις του για τα εμβόλια του κορωνοϊού (12 Οκτωβρίου 2021).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button