Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!

Η Αμερική ξεκίνησε τήν δίωξη τών ανεμβολίαστων, ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΛΑΔΗ… Νομοσχέδιον μέ όνομα 6666… Θυμάσαι τί σού έλεγα γιά τό 6/ή εγώ pet go at 666….

Πρώτα μέ τό δήθεν μαλακό καί ύστερα: «άν δέν καταλάβεις μέ τό μέλι θά καταλάβεις μέ τό ξύδι»….

Τά θηρία λέγοντε κράτη… που έχουν μέσα τούς τό ίδιο σατανικό κράτος έν κράτει δαιμόνιο…

Μετά θά φανή ό στρατιωτικός νόμος καί ελέγχουν ποίος θά αποθάνει ή δέν τούς εγνοιάζει εάν θ’ αποθάνει ή όχι, καί ποιούς θά ελέγχουν μέ μικροψήγματα αλλά δέν θά αποθάνουν ακόμη διότι τούς χρειάζοντε σέ πολέμους καί σέ άλλες παρεμφερή μάχες τούς…

Επαληθεύεται η ανάλυση μού γιά τό I = 6 pet go at III = 666 έν σχέσει μέ τούς 6666 στίχους τού Κορανίου, τήν θρησκεία τού Αντίχριστου καί τήν μωαμεθανική έξαρση καί ψευδοειρήνη, δέστε τό ξανά εάν άν θέλετε…. Λέγω σέ όσους δέν γνωρίζουν ότι τό Ι καί 1 = 6 είς τήν εβραϊκή γραμματοσειρά…!

Ακολουθεί τό σχετικόν άρθρον:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!
SHARETWEETPIN ITSHARE

Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!
-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιουλ. 2021, 19:31, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων του Δημοκρατικού εκπροσώπου του Ιλλινόις Μπόμπι Ρουσς βάζει τη «Μεγάλη Κυβέρνηση» (τον…ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ, δηλαδή!) υπεύθυνη για την παρακολούθηση των κινήσεων των πολιτών καθώς σχετίζονται με τις προσπάθειες μετριασμού του COVID-19, ακόμη και για την αποστολή γραφειοκρατών υγείας σε «κατοικίες ατόμων», «όπως είναι απαραίτητο», όπως η νομοθεσία δηλώνει, έχει τον πιο κατάλληλο αριθμό:…6666.

Δείτε τώρα το ψήφισμα…

Εδώ ο σχετικός σύνδεσμος του εν λόγω νομοσχεδίου >>> https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text

Μήπως αυτό το ΘΗΡΙωδώς συνταχθέν αντισυνταγματικό νομοσχέδιο έχει σχέση με το…ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ;;;

Σε τελική ανάλυση, τι είναι πιο διαβολικά αντιαμερικανικό από το να ξεκινήσει ένα από τα πιο μαζικά κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης ιδιωτών πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ, όλα με το πρόσχημα της προστασίας των ανθρώπων από τον κοροναϊό;

Αυτός είναι ο νόμος για τη δοκιμή, την προσέγγιση και την επικοινωνία με όλους για το COVID-19 [«COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE)] σε όλη τη δόξα του που δίνει 100 δισεκατομμυρία δολλάρια σε κυβερνητικές επιχορηγήσεις.

Σύμφωνα με το κείμενο του H.R. 6666: Τα κεφάλαια των φορολογουμένων θα χρησιμοποιηθούν για «ανίχνευση και παρακολούθηση των επαφών των μολυσμένων ατόμων και για την υποστήριξη της καραντίνας τέτοιων επαφών, μέσω κινητών μονάδων υγείας και, όπως απαιτείται… στις κατοικίες των [πολιτών]».

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σου, χτυπάει στην πόρτα και σου ζητά να κάνεις μια δοκιμή COVID-19. Και αν βγείς θετικός, αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα φροντίσεις να μείνεις στο σπίτι σου. Πως? Καλή ερώτηση αναπάντητη. Καλή…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΑ ασαφής ερώτηση.

Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!….
…διότι έρχεται τώρα η «κυβέρνηση» του Τζο Μπάιντεν να μας πει ότι δρομολογεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΡΑΠΑΝΩ…!!!
Πριν λίγες μέρες, η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος τύπου του «λευκού οίκου» του Μπάιντεν Τζεν Ψάκη να μας πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η διοίκηση Μπάιντεν θα στείλει μια δύναμιν…ΚΡΟΥΣΕΩΣ -ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!– σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ για να χτυπάνε «στοργικά» στις πόρτες των σπιτιών των «ανόητων»…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ώστε να τους «ενθαρύνουν» προς…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

REV

Press Secretary Jen Psaki White House Press Conference Transcript July 8
Jen Psaki: (00:00) All right. I will also note Brian Karem, excellent voice. I don’t know what you do with that, but that’s one thing I learned today. Jen
guteurls.de→ Read full article here

Το σχέδιο παρουσιάζεται στο κοινό για να το δουν όλοι.

Η επισήμανση των ανθρώπων ως “Kindling Wood” («προσάναμμα»), καθώς και η αναγνώρισή τους ως απειλή για το “People Of The World” (για τους ανθρώπους του κόσμου), είναι βέβαιο ότι θα στρέψει την κοινωνία εναντίον όσων δεν έχουν εμβολιαστεί και ζουν σε μία από αυτές τις 5 ομάδες χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού (δείτε τον χάρτη).

Τώρα οι ανταποκριτές του Λευκού Οίκου ανακοινώνουν ότι οι «Ομάδες Στρατιωτικής Δυνάμεως Κρούσεως» θα εξαλείφουν την απειλή που θέτουν οι ομάδες μη εμβολιασμένων ανθρώπων προς τους «ανθρώπους του Κόσμου».

Σύμφωνα με το CNN,

Υπάρχουν πέντε ομάδες που δεν έχουν εμβολιαστεί και θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες…

Μια νέα ανάλυση δεδομένων εντοπίζει ομάδες μη εμβολιασμένων ατόμων, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία είναι ευάλωτα σε εξάρσεις σε περιπτώσεις Covid-19 και θα μπορούσαν να γίνουν χώροι αναπαραγωγής για ακόμη πιο θανατηφόρων παραλλαγών Covid-19….

Οι πέντε πολιτείες βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό σε οκτώ πολιτείες, ξεκινώντας από τα ανατολικά στη Γεωργία και εκτείνονται δυτικά στο Τέξας και βόρεια στο νότιο Μιζούρι. Οι ομάδες περιλαμβάνουν επίσης τμήματα της Αλαμπάμα, του Αρκάνσας, της Λουιζιάνας, της Οκλαχόμα και του Τενεσί, και αποτελούνται από κυρίως μικρότερες κομητείες αλλά και πόλεις όπως το Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, η Shreveport της Λουιζιάνα; και το Amarillo του Τέξας.

Και όλα αυτά αφιερωμένα στους…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΉ, ΤΩΝ «ΚΑΚΏΝ» ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΕΛΏΣ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Με πληροφορίες από: https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/12/hr-6666-a-devil-of-a-covid-19-government-surveilla/

Και από >> https://beforeitsnews.com/health/2021/07/military-strike-force-deployed-to-the-southern-u-s-5-unvaccinated-clusters-threaten-the-population-of-the-world-3040461.html

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…………..

  Ακούστε με προσοχή καλεσμένη του sinplin.gr Dr Ε. Α .ΔΟΥΒΑΡΑ
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=E6kzN2S_AL0

  —————————-

  Ακούστε το βίντεο από το sin plin με τον Νίκο Κυριακάκη και την
  Dr. ΕΎΑ Α. ΔΟΥΒΆΡΑ.
  ΑΚΟΎΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΑΥΤΉ Η ΓΙΑΤΡΟΣ.
  ΈΧΟΥΜΕ ΜΠΛΈΞΕΙ….
  .
  ΑΚΟΎΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΌΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ.
  ——————————————————————–
  Να είστε ολοι εδώ. φλέγων ζήτημα !!! Κοινοποιήστε το.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=U8neZj3LlIk
  .
  Ακούστε το βίντεο από το sin plin με τον Νίκο Κυριακάκη και την
  Dr. ΕΎΑ Α. ΔΟΥΒΆΡΑ.
  ΣΤΟ 1:14:00

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ
  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button