22Χρονος νεκρός και 14χρονος με μυοκαρδίτιδα στην Κρήτη!!! Οι Δολοφονίες τώρα και στα παιδιά μας!!

Οι Δολοφονίες με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ τους σκευάσματα τωρα και στις μικρές ηλικίες…Η καταγραφή και η ενημέρωση απο τα Μέσα Εξαπάτησης δεν βγαίνει…Ολα τα κουκουλώνουν..Τοση μπούκωμα έφαγαν με λίστες Πέτσα κλπ.

Η αποκάλυψη απο Δεκαετίας οτι πρόκειται για ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ να μειώσουν πληθυσμό και να μας σκλαβοποιήσουν φαίνεται δεν εχει γίνει γνωστο σε ολους τους ελληνες που πάνε για ΣΦΑΓΗ!!!

Οι μηνήσεις που κατατέθηκαν και ιδιαίτερα η μήνυση του γνωστού Ποινικολόγου Νικου Αντωνιάδη για ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Μητσοτάκη .Κικίλια Τσιόρδα κλπ επιβεβαιώνουν οτι Ζούμε την Εξολόθρευση και τον απολυτο ελεγχο  των πολιτών με ενα καρο χαρτιά πιστοποιητικά με ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ως προιόντα τους..για την δηθεν ελευθερία !!

Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των πειραμάτων τους ακομη δεν εχουν φανεί….και οι πολίτες που εμβολιάστηκαν οπως αναφέρει και ο Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιέ θα “φύγουν” για την “ελευθερία” του Κούλη και των αφεντικών τους σε τρια στάδια…Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο και κάποιοι δεν το εχουν συνειδητοποιήσει για τι δεν ακουν σφαίρες μπόμπες ….Οι σύριγγες βλέπεται είναι αθόρυβες!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατατέθηκε η μήνυση απο Αντωνιάδη για την Εγκληματική Συμμορία Μητσοτάκη Κικίλια Τσιόρδα κλπ

Σάρωση με γραμμωτό κώδικα barcode απο Σεπτέμβρη για τα παιδιά σας για είσοδο – έξοδο!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button