Οι ΜΚΟ υποκίνησαν τους λαθρο στη Λέσβο καταγγέλει ο Κοινοτάρχης της Μόριας!!!(video)

O  κοινοτάρχης της  Μόριας, Γιάννης Μαστρογιάννης κατήγγειλε οτι οι  κινητοποιήσεις των παράνομων μεταναστών εγιναν με  ενέργειες ορισμένων ΜΚΟ.

Αυτές υποστήριξε, υποκινούν καταστάσεις, όπως η διαδήλωση της Δευτέρας στο νησί, από Αφγανούς, οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια και παραλίγο να κάψουν την ΔΕΗ ή να πάρουν όπλα από αστυνομικούς.

«Την ημέρα που κατατέθηκε από την κυβέρνηση η τροπολογία για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ξεσηκώθηκαν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Νιάου-νιάου στα κεραμίδια δεν κάνει ο σκύλος», ανέφερε, καθώς πράγματι χθες η κυβέρνηση κατέθεσε την τροπολογία κατά των υπόπτων ΜΚΟ.

«Είχαμε μια γενική αναστάτωση, είχαμε και φωτιά σε μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη βέβαια. Οι συμπολίτες μου είναι εξαγριωμένοι και έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαστρογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

«Οι μετανάστες ήταν προκλητικοί. Όλες τις διαμαρτυρίες τις κάνουν από τον περιφερειακό δρόμο. Την Δευτέρα ήθελαν να μας προκαλέσουν και κακώς η αστυνομία τους άφησε να περάσουν από το χωριό. Μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό που έγινε. Εμείς έχουμε ζητήσει να γίνει και προσωρινό αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, έτσι ώστε να υπάρξει 24ωρη φύλαξη, για να αισθανόμαστε ασφάλεια, γιατί την έχουμε ξεχάσει», προσέθεσε.

Για τις δράσεις των ΜΚΟ δήλωσε τα εξής σημαντικά:

«Στην αρχή βγήκαν να μου δώσουν κάποια δώρα για να τα προσφέρουμε στους φτωχούς κλπ. Φυσικά δεν θα μπορούσα να τα δεχτώ. Μετά μας είπαν αν κάποιος θέλει να νοικιάσει το σπίτι του ή το κτήμα του. Ωμός εκβιασμός. Ή θα νοικιάσουμε το κτήμα μας ή θα μας το κάνουν καλοκαιρινό. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση ανακοίνωσε κάποια μέτρα, ξεσηκώθηκαν τότε οι ΜΚΟ. Χθες κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ξεσηκώθηκαν οι μετανάστες. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button